Om oss

Välrenommerad elfirma

Företaget har sedan starten växt sig starka i Södertäljeområdet och arbetar idag med ett stort antal kunder i hela Storstockholmsregionen.

Expertisen inom företaget finns inom såväl industriel som hushållsel och vi har erfarenhet av att arbeta med allt från mindre till större projekt.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att hitta en elektriker i Södertälje som du kan lita på och som utför arbetet snabbt och effektivt.

elektriker

Goda referenser

På grund av vår långa erfarenhet har vi möjlighet att visa upp en mängd positiva referenser på begäran. Vi vet att det bästa sättet för ett företag att växa sig starka är att hela tiden fokusera på att lämna nöjda kunder efter sig. Vi ser därför till att alltid göra noggrann återkoppling och att finnas tillgängliga för eventuella framtida justeringar eller om kunderna har frågor om det utförda arbetet eller kommande arbeten.

Oavsett om du är en privatperson eller representerar ett företag eller en bostadsrättsförening kan vi visa upp referenser på en mängd arbeten som är relevanta för dig som kund.

Namnkunniga och pålitliga elektriker!